Blender gotujący NB800A + Wok Kohersen Black Cube 32 cm

1298,00 

Opis

Wielofunkcyjny blender gotujący Kohersen wyposażony został w silnik o mocy 800 W oraz wykonany z wysokiej jakości stali nierdzewnej zespół noży o 6 ostrzach, które dzięki wysokoobrotowemu blendowaniu zapewniają idealnie gładką konsystencję każdego dania. Blender gotujący Kohersen będzie doskonałym pomocnikiem kuchennym, który ułatwi Ci przygotowywanie zdrowych posiłków. Niezależnie od tego, czy gotujesz lekkostrawne posiłki w oparciu o dietę leczniczą, samodzielnie gotujesz pożywne zupy dla niemowląt, pijesz zdrowe koktajle po treningu na siłowni, czy też po prostu chcesz wzbogacić swoją dietę o zdrowsze, pełnowartościowe potrawy pełne witamin, Blender gotujący Kohersen sprawdzi się doskonale we wszystkich wymienionych okolicznościach. Na zimno i na gorąco Nie musisz się ograniczać – z pomocą blendera gotującego Kohersen przygotujesz zarówno gorące zupy i sosy, jak i zimne smoothie, koktajle czy sorbety. Przyrządzaj napoje roślinne, musy, przeciery, puree, także posiłki dla niemowląt. Masz moc możliwości! 6 automatycznych trybów pracy Wiele możliwości w jednym urządzeniu. Przygotuj pyszne zupy kremy, sosy, zdrowe, owocowe smoothie, sorbety, witaminowe koktajle i soki. Wystarczy przekręcić pokrętło, aby wybrać odpowiedni tryb i… gotowe! – Sok- Pulpa- Gęsta zupa- Zupa krem- Sorbet- Podgrzewanie Precyzyjne sterowanie Możesz również skorzystać z manualnego wyboru prędkości i dopasować ją do swoich aktualnych potrzeb i preferencji. Dostosuj pracę Blendera do swoich potrzeb i preferencji. Możesz wybrać jeden z 10 poziomów prędkości oraz jeden z 3 poziomów podgrzewania, a wszystko to dostosujesz za pomocą wygodnego pokrętła z wyświetlaczem OLED. Wysokie obroty – idealne blendowanie Blender gotujący Kohersen wyposażony został w silnik o mocy 800 W i prędkości 22 000 obrotów na minutę, moc grzewczą 1000 W oraz 3 pary podwójnych ostrzy, wykonanych z wysokiej jakości stali nierdzewnej. Wszystkie te cechy sprawiają, że przygotowywane potrawy są idealnie zblendowane. Naczynia Kohersen zostały wykonane przy użyciu wyjątkowej, opatentowanej, koreańskiej technologii BLACK CUBE i jako jedyne posiadają oryginalną, dwustronną powierzchnię funkcyjną zarówno wewnątrz, jak i na zewnątrz naczynia, dodatkowo wzmocnioną niezwykle trwałą i odporną na zarysowania powłoką DIAMOND. Udoskonalona struktura plastra miodu pozwala na wyjątkowo efektywne rozprowadzanie ciepła na całej powierzchni użytkowej, a także zapobiega przywieraniu. Gotowanie stało się szybsze, łatwiejsze, zachowując przy tym wszelkie walory smakowe i zdrowotne. Odporne na zarysowania i odbarwienia Długotrwała, odporna na uszkodzenia powłoka DIAMOND to dodatkowe zabezpieczenie powierzchni naczynia – pomaga chronić naczynie przed zarysowaniem, nawet podczas używania ostrych przyborów kuchennych, na przykład szpatułek, czy szorstkich gąbek do mycia. Niebieska poświata na powierzchni naczynia to widoczna oznaka tej wyjątkowej ochrony. Powłoka DIAMOND jest odporna na ścieranie i zapewnia ochronę na długi czas – nawet do 12000 przetarć. Co więcej, na powierzchni naczynia nie powstają przebarwienia, nawet podczas gotowania „barwnych” potraw. Bez przywierania, bez szorowania BLACK CUBE to przede wszystkim niezwykle efektywna powłoka zapobiegająca przywieraniu. Jest to możliwe dzięki kompozycji złożonej z wypustek ze stali nierdzewnej i wklęsłej powierzchni pokrytej powłoką non-stick. W efekcie gotowanie staje się jeszcze łatwiejsze i przyjemniejsze, a czyszczenie zajmuje jeszcze mniej czasu, energii i wody. Zdrowo i dietetycznie Dzięki strukturze funkcyjnej umożliwiającej szybkie, równomierne rozprowadzanie ciepła oraz powłoce zapobiegającej przywieraniu przyrządzanie posiłków odbywa się przy użyciu niewielkiej ilości tłuszczu. Potrawy są smaczne i jednocześnie zdrowe, a do tego również mają mniej kalorii. Bez szkodliwych substancji Naczynia Kohersen powstają w trosce o zdrowie użytkowników, dlatego podczas gotowania do potraw nie przenikają szkodliwe substancje, tj. PFOA i PFOS. Wiele patelni i garnków posiada powłokę zapobiegającą przywieraniu, której uszkodzenie sprawia, że naczynie nie nadaje się już do użycia, gdyż do pokarmów przenikają wymienione powyżej szkodliwe związki, będące przyczynami chorób układu hormonalnego oraz chorób płuc.